Isandis leverandører opp gjennom årene

Her er et kart som viser Isandis leverandører opp gjennom årene. Som du ser – de er mange!

De siste åra – og ikke minst etter korona-viruset kom – har mange av leverandørene måtte stenge sine dører. Jeg har allikevel bestemt meg for at de fortsatt skal stå på kartet – som et verdifullt minne over mange års samarbeid.

Hver leverandør har og hadde sitt særpreg og sin egen unike og inspirerende historie å fortelle – enten det dreier seg om enmannsbedrifter med enkel hjemmeproduksjon i uformell sektor, ideelle organisasjoner og sysselsettingstiltak, eller etablerte bedrifter med mange ansatte.

Isandi har og hadde et nært forhold til leverandørene. Samarbeid og vennskap har oppstått gjennom selve handelsvirksomheten – og gjennom deling av visjoner og utfordringer, både i sør og i nord. For Isandi har dette samarbeidet og disse møtene vært en helt nødvendig kilde til inspirasjon og kunnskap – og både jeg og leverandørene ønsker å dele med deg noe av dette som “keeps us going”! Det er egentlig hele vitsen med nettsida, når alt kommer til alt….

Noen av leverandørene har jeg samarbeidet tettere med enn andre – det skyldes ulike forhold, som at det er stor etterspørsel etter produkter fra nettopp disse leverandørene, eller en særs lang eller spesiell samarbeidshistorie – eller at jeg som driver Isandi rett og slett liker disse produktene ekstra godt!

Her følger lenker til mange av leverandørene – jeg synes de fortsatt fortjener å få oppmerksomhet, uavhengig om de fortsatt leverer varer til Isandi.

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!