Hvor i all verden?

Center map
Get Directions

Her er et kart som viser Isandis leverandører. Du kan zoome du inn og ut. Noen steder (særlig Cape Town og Johannesburg) har mange leverandører – for å få se dem alle må du zoome ganske mye inn!

Isandis produktportefølje kommer fra over 30 ulike leverandører i det sørlige Afrika. Hver leverandør har sitt særpreg og sin egen unike og inspirerende historie å fortelle – enten det dreier seg om enmannsbedrifter med enkel hjemmeproduksjon i uformell sektor, ideelle organisasjoner og sysselsettingstiltak, eller etablerte bedrifter med mange ansatte.

Isandi har et nært forhold til våre leverandører. Samarbeid og vennskap har oppstått gjennom selve handelsvirksomheten – og gjennom deling av visjoner og utfordringer, både i sør og i nord. For Isandi er dette samarbeidet og møtene med leverandørene en helt nødvendig kilde til inspirasjon og kunnskap for virksomheten – og både jeg og leverandørene ønsker å dele med deg noe av dette som “keeps us going”! Det er egentlig hele vitsen med nettsida, når alt kommer til alt….

Noen av leverandørene samarbeider jeg nærmere med enn andre – det skyldes ulike forhold, som at det er stor etterspørsel etter produkter fra nettopp disse leverandørene, eller en særs lang eller spesiell samarbeidshistorie – eller at jeg som driver Isandi rett og slett liker disse produktene ekstra godt!

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!