Velkommen til Isandis verden!

isandi-banner-screencol2

Kjersti Lie HoltarHei! Isandi har i snart 25 år forhandlet håndverksprodukter fra det sørlige Afrika til norske kunder.

Isandi startet opprinnelig som en liten butikk i 1999, men driver i dag først og fremst med Karoo-engler, etter at agenturet for WonkiWare-keramikk ble solgt i 2023. 

Kjersti Lie Holtar heter jeg som driver Isandi, og ved siden av Karoo-engler, så formidler jeg også andre produkter fra småskala-produsenter i det sørlige Afrika, og med fokus på gave- og interiørrelaterte produkter.

Isandi tar ikke mål av seg å være stor, eller å måtte vokse, men ønsker i stedet å være en liten aktør som legger vekt på kvalitet og gode og bærekraftige menneskelige relasjoner i alle ledd av handelskjeden. 

Isandi startet altså som en liten butikk i 1999, og da begynte jeg med det som nå er blitt Isandis eneste markedsføringskanal: Kundebrevene. For selv om Isandi som butikk ikke finnes lenger, så sørger kundebrevene for å opprettholde kontakten mellom leverandørene i det sørlige Afrika og Isandis kundenettverk her i Norge. For til syvende og sist er det dette Isandi handler om: Om mennesker, og kontakten mellom mennesker.

Dessuten er det gjennom kundebrevene at du blir invitert til de «hemmelige» kundetreffene og får oppdatering om nyheter og ting&tang som rører seg. Ønsker du å være på kundebrevlista, så registerer du deg via lenke nederst på sida her.

Her på Isandis nettsidene kan du lese om Isandis bakgrunn og historie, og du kan få vite mer om Isandis leverandører. Dessuten deler jeg inne mellom synspunkter på saker og ting som er «Isandi-relevante».

Du finner også en bitteliten nettbutikk med ting du ikke finner andre steder.

Og lurer du på noe, så send meg noen ord via kontakt-skjemaet.

Beste hilsen Kjersti

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!