Om Isandi

Kjersti Lie HoltarHei! Isandi har i over 15 år forhandlet håndverksprodukter fra det sørlige Afrika til norske kunder.

Isandi startet opprinnelig som en liten butikk, men driver i dag først og fremst med agenturhandel, med håndverksprodukter fra mer enn 30 småskalaleverandører, og med fokus på gave- og interiørrelaterte produkter. Kjersti Lie Holtar heter jeg som driver Isandi, og jeg lever en slags nomadetilværelse mellom Sør-Afrika, Tanzania og Norge.

Isandi tar ikke mål av seg å være størst eller å måtte vokse, men ønsker i stedet å være en liten aktør som legger vekt på kvalitet og gode og bærekraftige menneskelige relasjoner i alle ledd av handelskjeden.

Her på nettsidene kan du lese om Isandis bakgrunn og historie og hva jeg tenker om forhold knyttet til ting som bærekraftig handel, fattigdomsperspektivet i handelsvirksomhet – altså alle de spørsmålene som er del av totalbildet av hva det vil si å handle meIsandi Showroomd grasrota i Afrika.

Du kan også få vite mer om Isandis leverandører, laste ned produktkataloger og følge med på nye produkter og andre nyheter, samt at du finner oversikt over hvor du kan finne forhandlere av Isandis produkter.

Her finnes det også en liten nettbutikk, der et lite utvalg av Isandis produkter vises fram.  Det er ikke alltid jeg kan sende deg varer med en gang du bestiller, rett og slett fordi jeg er mye på reisefot i det sørlige Afrika, eller fordi produktet du ønsker først kommer til Norge seinere. Men du får alltid en forhåndsvarsel om dette, og også om når du kan forvente levering.

Det er mange produkter som ikke er i nettbutikken, og derfor arrangerer jeg 4 Indaba (kundetreff) i året med spesielle tilbud – og skaffer ellers det du ønsker av håndverksprodukter fra det sørlige Afrika og sender gjerne til deg. For å bli invitert til kundetreffene signerer du opp for nyhetsbrev. For like viktig som å selge produkter er det for meg å kunne holde kontakt med deg som kunde! Fordi Isandi til syvende og sist handler om mennesker.

Og lurer du på noe, så send meg noen ord via kontakt-skjemaet, eller slå på tråden! Du kan også gå inn på bloggen min Craftprat, der jeg skriver om dette og hint, og særlig om Afrika.

Beste hilsen Kjersti

 

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!