Velkommen til høstmarked!

Jeg inviterer til Isandis høstmarked – som samtidig er litt julemarked. Litt for tidlig for den slags, tenkte jeg – men jeg er i Sør-Afrika i hele november, og julemarked før desember er jo en Isandi-tradisjon. Og så ser jeg jo at det er jul overalt allerede… så da er kanskje Isandis julemarked slettes ikke for tidlig….

Så altså:

  • Søndag 29. oktober kl. 12.00 – 16.00
  • Mandag 30. oktober kl. 14.00 – 19.00
  • Tirsdag 31. oktober kl. 14.00 – 19.00

er det Åpent Hus i Lille Huseby vei 6b, og du er hjertelig velkommen!

Det blir Karoo-engler i alle utgaver, inklusive noen helt nye engle-ting. Det blir et knippe med utvalgt tradisjonelt afrikansk håndverk, det blir Mungo, og det blir litt annet ymse.

Velkommen skal du være!

Tags: , , , , , ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!