Isandi er 25 år – og har ønskelista klar!

For litt over en måned siden sendte jeg ut årets første kundebrev, som i korte trekk handlet om at i 2024 er Isandi 25 år, og som seg hør og bør så har jubilanten en ønskeliste. Og den er både veldig enkel og veldig vanskelig: Isandi ønsker seg bilder av fine Isandi-produkter – ikke egne bilder, men bilder sendt inn av Isandis kunder. Og basert på disse bildene skal det blir historier som jeg skriver, etter assosiasjonsmetoden.

Det er kommet mange bilder allerede – og veldig snart kommer de første historiene. Men det er fortsatt plass til flere bilder – for jeg har tenkt å drive med denne skrivingen en stund – så hvis du leser dette og har et bilde eller ti, så send meg gjerne en epost!

Tags:

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!