Fastelaven snart – og litt planlegging til jul 2013 – Isandi-blogg uke 5

Det ER jo veldig lenge til jul, og godt er det. Men planleggingen av Isandi-jul starter allerede i februar… Om noen uker skal jeg besøke Vondeling og Rietbron, og da må ideer til nye produkter være på plass. Jeg har vært i Norge noen travle dager med blant annet varetelling, varetelling, varetelling og atter varetelling.  Et av produktene jeg talte opp var den løse strutsefjær-pynten fra Adele’s Mohair. Den har vel ikke vært den suksessen jeg hadde trodd den skulle bli, for det var en del igjen på lager der…..Men spør du meg, så kan en strutsefjærpynt brukes til så mangt, hele året!

Som for eksempel her, som pynt på et slags fastelavnsris – litt på forskudd, men, men…..

adm-feather-deco Ute var det veldig kaldt, men kirsebærkvistene fra Mester Grønn ville faktisk både springe ut med blader og blomster seint i januar! Og så hang jeg på noen strutsefjær og tok et bilde, mest for å vise til håndverkerne i Sør-Afrika når jeg treffer dem om noen uker, om hvordan jeg ser for meg at sånn strutsefjærpynt kan brukes. (det er nemlig ikke helt opplagt, sett fra et sørafrikansk ståsted, der strutsefjær mest assosieres med støvkoster) For jeg er overbevist om at dette kan fungere på juletrær også, med litt mer «utbrodering» av selve opphenget. En sløyfe i heklet ståltråd, kanskje?

 

 

 

Tags: ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!