En liten piruett – Isandi-blogg uke 15

Jeg er på en liten foredragsturne i Vestfold denne uka – i regi av Folkeuniversitetet. Snakker om Isandi og handel i Afrika, og spørsmålet om hvem som blir mindre fattige av slik handel. Og budskapet er at det er særlig VI, vi som kan eie noe unikt håndlaget – som blir mindre fattige. Og da har jeg dette lysbildet – til ære for budskapet – av et av Isandis minste – i størrelse – men største, i personlighet – av dansende Little Travellers Ballerina – som gjør en liten piruett, eller to…

Ballerina2-med

Det er en stund siden jeg har hatt Little Travellers framme, men jeg har funnet dem fram nå til kundetreffet. De er jo bare så utrolige, og fortjener å komme seg ut i verden, slik de er ment å skulle gjøre!! Jeg har sortert litt på kjolefarger, og det slår meg at de fanger enhver motetrend….og gir oss samtidig et STORT SMIL! Så en ekstra piruett for Little Travellers!

Tags: ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!