Dyrehagen på sommertreff

I Isandis vintage-lager finnes det mange små og store 2- og 4-beinte skapninger som absolutt fortjener litt oppmerksomhet … Her er noen av de som gleder seg til å komme ut i hagen – og kanskje også få et nytt hjem?

Her er Professors dino-gjeng!
Kr. 50,- per stk.

Fortsatt noen igjen av Professors langbeinte sjiraffer og reinsdyr – i gull, treperler, hvite og rosa glassperler – og helt fantastisk som gruppe! Priser fra kr.100,-.

Dette er egentlig en sau – forløperen til det som ble de fantastiske Karoo-lammene. Men den ser mest ut som en gris. Og er litt beskjeden….Men vil blomstre i sitt rette element, og er den mest lojale lille saue-gris man kan ha. Pris kr. 1.000

Av en eller annen grunn er ikke dette neshornet fra Monkeybiz blitt solgt. Og det er svært ensomt, for det er ingen andre Monkeybiz-dyr igjen på Isandis lager… Og i naturen er det også altfor få neshorn, så dette uvanlige eksemplarer fortjener virkelig å stå framme! Kr. 350,-.

Professors flamingoer passer best i flokk! Kr. 80,- per stk.

Tre sauer på rekke og rad – litt beskjedne og smålåtne – men veldig vakre! Pris kr. 650,- per stk.

I fordums tider var det en stor Streetwires hønsegård hos Isandi – nå er det bare disse 3 igjen…. Kyllingene koster kr. 300,-, den stolte hanen er en såkalt Masterpiece, og koster kr. 2.250,-

Streetwires reinsdyr – så fantastisk fine og forseggjorte. De kommer i 2 størrelser – liten kr. 450,-, stor kr. 600,-.

Streetwires sine Nguni-kuer er praktfulle! Den store koster kr 2.500,-, den lille kr. 1.100,-

Denne Monkeybiz-geita var i sin tid en sensasjon – og Isandi var så lykkelige over å få lov å kjøpe den. Og den har prydet mangt et interiørblad. Men så ble den glemt, og litt halt – og litt sliten, generelt. Men har ikke gitt opp håpet om et nytt hjem….. Kr. 600,-.

Tags: ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!