Høstens Mungo-tekstiler er på plass i nettbutikken

I sommer var jeg på en strand i Norge og la til min store forundring – og glede – merke til at en familie hadde Mungo-håndklær. Jeg kjente ikke denne familien, og det var det som var årsaken til min nysgjerrighet – for hvor hadde de kjøpt disse håndklærne? For det kunne ikke være hos Isandi, av flere årsaker, først og fremst at fargekombinasjonene i håndklærne de hadde ikke har vært til salgs her. Og de hadde så mange av dem! Så jeg gikk bort til familien og spurte, rett og slett: «Veldig fine håndklær dere har – hvor har dere kjøpt de?» Svaret var at de var kjøpt inn på ferie i Sør-Afrika, på flyplassen. Og det var det beste kjøpet på den turen.

Jeg nikket selvfølgelig, og så fikk vi en god prat om de flatvevde håndklærnes fortreffelighet, og Isandi fikk kanskje en ny kunde :). Mungo-tilhengerskaren bare vokser og vokser – og jeg vet at mange planlegger å gi nettopp et Mungo-produkt til jul til noen som har alt men mangler verdens beste kjøkkenklut, for eksempel.

Nå er påfyll av Mungo på plass i nettbutikken, og du finner både gamle kjenninger og et par nyheter.

Gamle kjenninger først: Påfyll av Washcloths, selvfølgelig!

Husker du Boma kjøkkenhåndklærne? Nå er det kommet i nye farger:

Og her er et lite utvalg av andre produkter som er tilbake på lager:

Og så til NYHETENE!

Nytt på håndkle-fronten: Block Rib

Og sist, men ikke minst: Vrou-Vrou – det flotteste Mungo-tekstilet noensinne!

Tags: , ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!