ZIZ protect babyrhino-web

Bæibier! – Isandi-blogg uke 29

Jeg er så heldig å ha datter Ingrid sommerjobbende for Isandi. Hun har nå i ukesvis drevet med fotografering av produkter og laging av kataloger – og forberedt nettbutikken som skal komme i august for forhandlere og i september for Isandi-kunder.

Her er Ingrid i aksjon med fotografering av pledd fra Adele’s Mohair i hagen, en dag det faktisk ikke regnet…

En av katalogene som ble ferdig i uka som gikk, er  Zizameles Protect Us-serie. Prototypene var jo på kundetreff i juni, men der forsvant alt veldig fort……og det er jo ikke så rart, for maken til yndige produkter! Altså – Zizamele lager eggeglass, skåler og krus i keramikk, med inspirasjon fra 4 utryddelsestruede dyrearter – elefant, neshorn, elvekanin og blåsvale. Og det er ungene fra disse dyreartene som er med i Protect Us-serien – så søte, så søte.

Mens vi tok bilder og laget katalogen til Protect Us mimret vi om gamle dager, da Ingrid var 4 år og veeeeldig opptatt av dyreunger – eller bæibier, som hun sa. Og så lette hun fram bilder av bæibiene i Protect Us-familien, og de var jo bare så helt nydelige, så vi bestemte oss for å ta dem med i katalogen.  Og nå er katalogen ferdig – du finner link til den under her, og det samme gjør du til bilder av alle bæibiene.

Tags: , ,

%d bloggere liker dette: