Adele’s Mohair på salg!

I forbindelse med kundetreffet nå i mars så har jeg drevet med litt vårrydding. Jeg skal gjøre litt om oppe på det som jeg kaller «Isandis showrom» her i Lille Huseby vei. Og i den forbindelse har jeg tenkt å få skiftet litt ut pledd, sjal, skjerf, gensere, garn – alt fra Adele’s Mohair – og den beste måten å gjøre det på, er selvfølgelig et realt salg. Noen av produktene finner du i nettbutikken, men ikke alt ligger der. Derfor har jeg laget et par salgskataloger, og de kan du laste ned litt lenger ned i denne bloggposten. Dersom noen produkter vekker din interesse, så bruk skjemaet nedenfor og send meg en epost. Jeg har også laget en oversikt over garn på salg, også det til 50%  – den sender jeg deg dersom du tar kontakt.

Og så for ordens skyld – jeg prøver å oppdatere katalogene ettersom ting selges, men det kan hende at jeg ikke har klart denne oppdateringen før du sender meg en epost om hva du ønsker. I såfall beklager jeg veldig!

[gview file=»https://www.isandi.no/wp-content/uploads/2014/03/Adele-sjal-salg-vår2014.pdf»]

[gview file=»https://www.isandi.no/wp-content/uploads/2014/03/Adele-pledd-salg-vår-2014.pdf»]

[gravityform id=»1″ name=»Kontakt Isandi»]

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!