Ardmore Ceramic Art

 

ARD banner

Er du på utkikk etter ekte samlerobjekter fra Afrika? Da bør du sjekke ut Ardmore Ceramics. På auksjonshuset Christie’s liste over «modern collectables» – og i tillegg utrolig morsomme, vakre, overraskende og sjarmerende gjenstander! Det finnes liksom ikke adjektiver nok for å beskrive Ardmore. Til jul 2016 laget Ardmore en serie «engledyr» spesielt for Isandi. Små dyr, som både kan henge og stå, og som måler mellom 5 og 15 cm, og er mellom 5 og 9 cm høye, og alle med helt unike uttrykk. Og umiskjennelig Ardmore. Pris for alle er kr. 890,- per stk. Til jul 2017 og 2018 kom det nye ladninger med engledyr, og etterhvert er det er mange Isandi-kunder som sparer på disse dyrene – for dette er gjenstander som skal vare evig og gå i arv!

Nå i 2019 er årets nye engledyr på plass – samt en helt spesiell kolleksjon med blå engledyr. Og bakgrunnen for den kan du lese her: https://www.isandi.no/20-sma-bla-dyr/

Nedenfor engledyrene ser du bilder av andre Ardmore-gjenstander som er på lager hos Isandi. Der er blant annet en serie med unik espresso-kopper, laget spesielt for Isandi. Ta kontakt i skjemaet nederst på siden om du vil vite mer, eller om det er noe spesielt du er ute etter.

20 Blå Engledyr – Isandi 20 år:

Engledyr – krokodiller og flodhester:

Engledyr – sebra:

 Engledyr – sjiraffer:

 Engledyr – kattedyr:

 Engledyr – elefanter, neshorn – og en villhund:

Engledyr – apekatter:

 

Espresso-kopper – alle kr 1.750,- per stk:

 

Og så noen av de andre Ardmore-gjenstandene som er på Isandis lager:

[gravityform id=»1″ title=»true» description=»true»]

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!