Wonki Wares farger og mønstre 2013

Wonki Ware er som skapt for å mikse farger og mønstre – alt passer sammen. Og siden hvert produkt er håndlaget fra A til Å, så er du garantert å få noe unikt og personlig. Begrepet «servise» er jo så mangt – tradisjonelt tenker vi nordmenn jo 12 like kuverter, men Wonki Ware utfordrer dette.  For kanskje det kan være litt ulikt, rett og slett? Eller kanskje alt som skal til er å fornye det gamle serviset som du trodde du var så lei av, med noen små firkantede tallerkener? Eller hva med å ha mange ulike farger på suppeskålene? Og skal alle kaffekrus nødvendigvis ha samme farge og mønstre?

Det er jo nettopp alle disse ulike mulighetene som gjør at man aldri blir lei av Wonki Ware…. Og for å gjenta Wonki Wares slagord: Perfekt, fordi det ikke er perfekt.

Men det kan være vanskelig å velge blant alle kombinasjonsmulighetene WonkiWare har, og jeg har for lengst innsett at en tradisjonell katalog er veldig begrensende, rett og slett. Så i stedet har jeg laget et album med de ulike fargene og mønstrene som er tilgjengelig i 2013, forhåpentligvis på en oversiktlig måte. Her kan du kikke og klikke fram og tilbake, i stort eller lite bildeformat, sjekke ut info-knappen om hvert produkt – og kanskje få inspirasjon til hva du ønsker deg, eller hva du kan gi som gave. (Tips: Du begynner med å klikke på +-knappen, så er du igang..)

God fornøyelse – jeg håper du får glede av bildegalleriet!

Fra og med 2013 er også prisstrukturen forenklet kraftig. Hvert produkt har kun én pris. Basta. Ikke noe tillegg for finish, farge eller mønster. I tillegg har noen priser gått ned….. Prislisten finner du som nedlastbar PDF-fil nedenfor bildegalleriet.

[gview file=»https://www.isandi.no/wp-content/uploads/2013/03/utsalgspriser-2013.pdf» save=»1″]

Tags: , ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!