Tradisjonelt afrikansk kunsthåndverk på kundetreff

ENDELIG!! – tror jeg mange av Isandis kunder vil si – er noe av det tradisjonelle kunsthåndverket tilbake! Disse gjenstandene som har så mange dimensjoner ved seg – de engasjerer alle sansene våre, de gjør oss nysgjerrige, de gir oss ny kunnskap om kulturer vi ikke vet så mye om. Mye av det som jeg kjøper inn er nylaget, noe er sånn midtimellom-gammelt, og noen få gjenstander er det som vi kan kalle gamle. Men alt har røtter til ritualer og bruksområder i ulike tradisjonell afrikansk kultur.

Her er bildegalleriet med hva som blir å finne på kundetreffet til helgen, nærmere 40 gjenstander. Du vil se at det er noen dyreprodukter her også – horn, hodeskalle osv – som ikke i seg selv er kunsthåndverk, men linken mellom natur og tradisjon er jo åpenbar, så jeg har valgt å presentere dette sammen.  Håper du finner litt inspirasjon av bildene!

Tips: Trykker du på i’en får du litt informasjon om hvor gjenstanden kommer fra, samt pris. Ønsker du å vite mer om noen av gjenstandene, eller ønsker å kjøpe/reservere, så bruker epost-skjemaet nedenfor her.

[flagallery gid=28 skin=photo_pro_jn name=Gallery]

Tags:

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!