Strutseeggene er tilbake!

Noen ganger skjer det hyggelige ting…..

Jeg skrev i et tidligere kundebrev at høstens «du-skal-bare-kjøpe-det-du-ønsker-deg»-produkt skulle være telysholderne i strutseegg. Et mer ærlig vakkert produkt skal du lete lenge etter. Og jeg vet at mange av Isandis kunder ønsker seg disse, enten til seg selv, eller som den perfekte gave. Det jeg ikke skrev i kundebrevet var min usikkerhet knyttet til om jeg kunne klare å få tak i dem – det har alltid vært litt plundrete – og hva hadde skjedd med håndverkerne i KwaZulu Natal, etter denne lange covid-perioden og uroligheter i provinsen?

Men jeg tenkte at jeg fikk prøve å spore dem opp. Og så viser det seg at Dikeledi Ndaba, som i mange år jobbet for Khumbulani Craft, hadde overtatt hele håndverksporteføljen og startet et nytt firma som heter Sedilaka Craft, og som først og fremst inkluderer tradisjonelt Zulu-håndverk. Men også strutseeggene.

Som nevnt, strutseeggene har alltid vært litt plundrete å få tak i, og det er de fortsatt. Det handler i første omgang om tilgjengeligheten av egg som kan brukes – man kan ikke bestemme over naturen. Og derfor tar de ikke opp bestillinger. Men tilfeldigvis fantes det strutseegg på lager, som Isandi da kunne kjøpe. Og det har jeg nå gjort. Jeg har selvfølgelig kjøpt hele lageret, og synes dette er så hyggelig – at 62 telysestaker i strutseegg nå venter på frakt til Norge – klare til å brukes i våre høstmørke kvelder over det ganske land.

Du kan bestille/reservere i nettbutikken, og prisen er den samme som tidligere: kr. 550,-.

Tags: ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!