Og nå skal det handle om keramikk – Isandi-blogg uke 9

Denne uka har jeg tatt fatt på en høyst påkrevet rydding på nettsida, nemlig omtalen av og oversikt over Isandis leverandører. Jeg har omorganisert en smule, slik at nå er det litt andre kategorier du finner der. Og så har jeg tatt fatt på oppdatering av tekstene på de ulike leverandørene, samt skrevet noen nye. Det er en stor jobb, dette her,  men et sted må man jo begynne. Og jeg har begynt med leverandør-kategorien Keramikk og de 5 leverandører som hører til der. Tre av dem hadde ikke noen tekst på nettsida – nemlig Zizamele, Lisa Firer Ceramics og den helt nye Ardmore Ceramics – men nå er alle på plass. Hovedgrunnen til at jeg begynte med nettopp keramikk-leverandørene er at jeg har gledet meg så MASSE til å introdusere til Isandis kunder Ardmore Ceramics…..

ARD-batonka-crocoHer burde det gjalle en fanfare – for Ardmore Ceramics er eksepsjonell, og uten tvil Sør-Afrikas mest kjente keramikk-studio. Og jeg lover deg at du aldri har sett noe liknende. Gjenstandene er på lista over «Modern Days Collectables», og ryktene sier at alle presidentpalass og kongehus i verden har en eller flere Ardmore-gjenstander. Og dersom du tenker at dette blir litt «too much», så kan jeg fortelle at Ardmore også har noen fantastiske tekstiler og krakker. Du må rett og slett lese om Ardmore, for hvordan de har klart å få til det de klarer, er like så eksepsjonelt og inspirerende som produktene!

Ardmore Ceramics and Design Collection

Og har du litt mer tid, så les også om de andre Isandi-kjente keramikk-leverandørene – Lisa Firer Ceramics, Wonki Ware, Africa Cafe Ceramics, Zizamele. Linker finner du nedenfor her.

 

Tags: , ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!