Nå kan du bestille Mungo-håndklær!

Langs kysten på Garden Route i Sør-Afrika, ved Plettenberg Bay, finner du et legendarisk veveri – Mungo. Her vever de på tradisjonelle mekaniske vev-maskiner, altså sånne med hullkort og den slags – noen av dem antikvariske, helt fra 1840. Og ved hjelp av disse gammeldagse maskinene veves tekstiler som er helt unike – i materialer, mønstre og farger. Brukstekstiler som er ment å vare lenge, og som er sånne som du blir i godt humør av å se på og bruke. Mungos tekstiler formelig roper «arvesølv»!

Mungo-håndklærne har en stadig voksende fan-skare her i Norge, og våren/sommeren 2021 kommer Mungo med en rekke nyheter. Jeg har lagt dem ut i nettbutikken, og disse kan du nå bestille.

Her er link:

Særlig bør du legge merke til Bijou-håndklærne – bijou er fransk for «smykke», og det er godt navn på disse nye håndklærne. Litt mindre i størrelse enn de vanlige flatvevde håndklærne fra Mungo, og sånn sett kanskje bedre egnet for norsk stil og smak. Og dersom du ikke har prøvd flatvevde håndklær før: Du har gått glipp av noe…. De tørker raskere, er mykere, varer lenger, og har en unik oppsugingsevne.

Og så bør du legge merke til Washcloth. Endelig en vakker og praktisk kombinasjon av kjøkkenklut og gjestehåndkle – hurra!! Washcloth kommer i pakker på 4, og dette må jo være noe ethvert hjem trenger.

Mungo vår/sommer 2021 er første leverandør ut med Isandis nye konsept: Ingenting kjøpes til lager, kun på grunnlag av bestillinger. Det blir en runde med Mungo-bestillinger nå i mars, og du kan bestille t.o.m. 25. mars – enten via nettbutikken, eller ved å sende meg en epost.

Tags: ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!