Elsie Cream er ute og flyr blant høstens farger- med sin kremfargede kjole og paljetter i gull.

Nå har årets Karoo-engler landet!

“The Angel Factory in the Karoo…” – for snart 10 år siden fant jeg på dette slagordet, en kveld i Willowmore, nærmeste by til Vondeling-landsbyen, som et forsøk på å beskrive et noe utenom det vanlige håndverksprosjekt som kun laget ett eneste produkt – året rundt: Engler. Vel vitende om at ordene “engel”, “fabrikk” og “Karoo” ikke passer sammen i det hele tatt. For engler kommer ikke fra fabrikker, og fabrikker passer ikke i Karoo. Men kanskje nettopp derfor var det et veldig godt slagord, et symbol på at Karoo Angels – det er noe helt annerledes…Du finner ikke maken. I utgangspunktet hadde Vondeling Optel Craft – og seinere Rietbron Craft – kun en kunde: Isandi. Som kjøpte alt de lagde. Nå i 2016 er situasjonen helt annerledes – etterspørselen etter englene, både i Sør-Afrika og i resten av verden bare vokser og vokser – så i år kjøper Isandi kun 20% av engle-produksjonen. Det er rett og slett blitt rift om englene fra englefabrikken……

Nå er årets Karoo-engler landet i Norge – og også i år skal tusenvis av de fjær- og ståltrådkledde medlemmene av englefamilien få nye hjem i hele vårt langstrakte land.

Også i år er det nyheter – Elsie, Hanna, Brenda, Valenta og Trudi. Du ser noen av dem her – og så kan du laste ned hele katalogen nedenfor. Og i nettbutikken blir de å finne fra 24. november.

 

Download

 

 

%d bloggere liker dette: