LF-lyset-du-treng-liten

Lisa Firers lyslykter på høstsalg

I mange år har Lisa Firers lyslykter vært et signatur-produkt hos Isandi – disse vakre, skjøre porselenslyktene, med tekster til ettertanke og fantastisk dekor inspirert av Cape Towns flora. Håndlagde, selvfølgelig. Og med et fantastisk skinn i lyktene når telysene er tent. De norske tekstene har vært særlig populære blant Isandis kunder, i tillegg til Leonard Cohens “There is a crack in everything, that’s how the light gets in”. Selvfølgelig.

Men etterhvert dukket det opp liknende produkter på markedet – ikke håndlagde, og ikke på langt nær så fine – men billigere, selvfølgelig. Og da er det liksom ikke marked mer for Lisas dyrere lyslykter.

På Nostalgisk Kundetreff selger jeg derfor ut alle Lisas lykter til halv pris. Jeg vet det er mange Isandi-kunder som skjønner at dette er en unik anledning – for disse lyslyktene kommer ikke tilbake med det første. Så her er det løp og kjøp! I nettbutikken ligger restlageret av lyslyktene nå til halv pris, så det er mulig å kjøpe/reservere før kundetreffet også. Sjekk her: https://www.isandi.no/shop/produkt-kategori/lisa-firer-ceramics/lisa-firers-lyslykter/

Det er jo litt vemodig når et håndlaget produkt blir utkonkurrert av det masseproduserte – men slik er nå en gang håndverkets natur. Det er derfor man må ta ekstra vare på slike ting som Lisas lyslykter. Da hun begynte med dem for over 10 år siden, sa hun: “Jeg vil at disse lyktene skal minne om det skjøre og særegne ved hver enkelt av oss, jeg vil at lyktene skal være menneskelige.” Det er nettopp det genuine ved håndverk.

Og dersom du er bekymret for at Lisa og hennes team nå er arbeidsledige? Overhodet ikke, ingen grunn til bekymring. Hun lager lykter, vaser og lamper som aldri før, sjekk lisafirer.co.za  – og du skal ikke se bort ifra at det dukker opp nye Lisa-gjenstander hos Isandi en gang i framtiden….

 

Tags: , ,

%d bloggere liker dette: