Kundetreff er veldig hyggelig, og bortkomne produkter dukker opp – Isandi-blogg uke 24

Kundetreff nr 2. (av 4) i 2012 er over – flotte dager, i dårlig vær… Hele uka gikk med til planlegging og å sette i stand – først med tanke på at det sikkert ble fint vær, så med tanke på at det overhodet ikke ble fint vær. Så alle planene om at plenen skulle være overfylt med vakre tekstiler, slo ikke helt til.

MEN – været la ingen demper på hyggefaktoren, og både lørdag, søndag og mandag var godt besøkt med gode Isandi-kunder, og også noen som var her for første gang. Begge deler like hyggelig. Her er noen bilder:

Kundetreff gir også en god anledning til å få ryddet litt opp i lageret, og det samme skjer hver gang: Jeg finner noe jeg har lett etter LENGE. Som blant annet de heklede og strikkede dukene fra Rietbron Craft, i ståltråd. De tilhører «Isandi-museet», dvs produkter som har en spesiell plass i Isandis historie.  Historien om ståltråd-dukene er at dette er noen av de første produktene Rietbron-gruppa laget som var STORE. En ting er å hekle og strikke små ståltrådhjerter og den slags, noe helt annet er å lage store duker. Da skal du håndtere håndverket veldig bra. Og det er viktig å få håndverkerne til å strekke seg litt ekstra, til å få mestringsfølelsen på at de også kan lage noe ekstra fint. Men for å få til den motivasjonen så må det jo også være noen som vil kjøpe disse ekstra fine tingene, så Gardi og Hannelie – mentorene til Rietbron Craft – spurte meg om Isandi kunne tenke seg å kjøpe noe imponerende flott fra Rietbron – slik at gruppa nettopp kunne få noe å strekke seg mot. Og sånn kom dukene til Isandi. Crochet Miracle heter de – «mirakel-hekling» – godt navn. Men de forsvant litt i alle flytting fra Låve og Stall – men nå fant jeg dem igjen. Eller det vil si, en kunde fant dem, blant tekstilsalgskassene. Da ble jeg glad! Her er et par bilder av mirakel-dukene tatt i dag tidlig:

 

 

Tags: , ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!