Isandis butikkmusikere

Det er ikke alle firma som har sine egne musikere. Isandi har det. Egne «butikkmusikere», som har vært med på besøk til leverandørene hele 5 ganger, siste gang nå i februar 2012.

Og hvem er butikkmusikerne? Jo, det er Ginge Anvik, Olav Torget, Sjur Miljeteig og Ottar Nesje. Alle tilhører  a-laget i norsk musikkliv – for det er bare det beste som er godt nok når man skal møte Isandi-håndverkerne på deres musikalske hjemmebane. Skjønt, det handler først og fremst om butikkmusikernes unike evne til å formidle for og med. Og til å klare å gjøre masse ut av et noe uklart oppdrag: «tja, altså – jeg tenkte at dere skulle spille og synge og danse litt sammen med håndverkerne – og så se hva som skjer.»

I andre poster på denne sida kan du se bilder og høre på litt Isandi-musikk, nytt og gammelt om hverandre. Det er Ginge og Olav som står bak det meste av opptakene, og Ginge som er sjefsarrangør og – produsent.

Det er mye som ikke er bra her i verden, hverken i nord eller sør. Men alt går så mye bedre med litt sang og musikk og dans.

Tags: ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!