CSH-puter-retro-2012-web

Fra Isandis gjemmer: Mohair-puter i retro-farger

I sommer fant datter Ingrid og jeg fram noen ekte Isandi-skatter: Restlageret av mohair-puter fra Coral Stephens Handweaving. Vevet i Swaziland, 100% mohair og enestående vakre farger med et hint av retro. “Disse MÅ jo Isandi-kundene få se”, tenkte jeg – og så satte Ingrid i gang med å fotografere og systematisere. Og nå har jeg funnet dem fram igjen, og på høstens kundetreff selges trekkene til under halv pris – før 790,- nå kr. 350,-.

Mål er 50×50 cm.

Nedenfor finner du link til en liten katalog med alle putene, og med angivelse av hvor mange putetrekk i hver farge som er tilgjengelig. Og du som ikke kan komme på kundetreff kan selvfølgelig også kjøpe! Ønsker du å reservere eller at jeg skal sende deg pr post – så er det bare å sende meg en epost via kontaktskjemaet øverst på siden.

GDE Error: Requested URL is invalid

 

 

Tags: , ,

%d bloggere liker dette: