Engle-helse

Da jeg startet Isandi for snart 20 år siden, bestemte jeg meg for å én ting: Isandi skal kun drive med salg, det vil si at Isandi aldri skal be om penger. Det beslutningen har jeg levd opp til. Helt til nå.

Og nok en gang er det Englefabrikken som gjør at jeg har skiftet mening. Tidligere i år inngikk Karoo Angels og Faculty of Life Science ved Nelson Mandela University in Port Elizabeth et samarbeid om et pilot-prosjekt: Karoo Angels Lifestyle Project. Det går i korthet ut på å jobbe på grasrotnivå med de store folkehelseutfordringene i Sør-Afrika. Utfordringen i Sør-Afrika i dag er ikke at folk dør av sult, utfordringen er at folk dør av å spise feil mat. Prosjektet drives på et veldig nøkternt budsjett, der Karoo Angels betaler for faktiske kostnader, og Faculty of Life Science står for det faglige innholdet og gjennomføringen av prosjektet.

Men nå er det dukket opp en så jordnært og praktisk utfordring som ikke lar seg dekke innafor budsjettmidlene – nemlig gode joggesko for alle engle-makerne. Dessuten vil vi så gjerne at prosjektet skal fortsette i 2019 – og derfor har Isandi sagt ja til utfordringen å samle inn midler, nettopp for å kunne kjøpe joggesko og sikre prosjektets videre drift.

Så slik er crowdfunding-tiltaket “Engle-helse” kommet i gang. Det er Isandis bank, Cultura Bank, som står for gjennomføringen av prosjektet, og prosjektets link har du her:

Engle-helse i Sør-Afrika

Her kan du vippse i vei, eller betale med kort, og du kan velge ulike belønninger, alle selvfølgelig engle-relatert.

I skrivende stund er vi godt på vei til å kunne dekke joggesko-innkjøpet – og det vil være en fantastisk julegave til de ny-spreke englemakerne!

 

Tags: , , , ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!
%d