En smakebit på høstens garnpakker

Første halvdel av et Isandi-år går i hovedsak med på å planlegge andre halvdelen av året – høst og jul. Og denne våren har jeg brukt en del tid på å tenke ut hvordan garnet fra Adele’s Mohair kan formidles på en bedre måte. Det unike med Adele’s Mohair er de håndlagde garntypene. «Vanlig» mohairgarn kan man jo få fra mange garnleverandører, men disse håndspunnede garntypene og effektgarnene er virkelig noe helt for seg selv. Men de håndlagde garnene er selvfølgelig ganske dyre, og effektgarnene trenger man sjelden å bruke så mye av – de skal jo nettopp bare være det – en effekt.

Så, da jeg var på besøk på Southseas-farmen i påska, så begynte vi å snakke om dette med garnpakker, om vi kunne få til å lage pakker der kundene bare fikk det garnet som de trengte til en spesiell oppskrift. Og Adele og teamet tok utfordringen på strak arm, og i begynnelsen av mai fikk jeg fylt opp en svært koffert med prøver på slike garnpakker og ferdige produkt, som jeg har her i Dar es Salaam nå, og som blir med hjem til Norge i juni.

ADM-shaggy-scarfOg til kundetreff kommer flere garnpakker – først og fremst en skjerf-pakke, der frynsene er laget ferdig på forhånd av damene i Southseas. Det er ulike spesialgarn som er brukt i frynsene, og for oss strikkere er det da bare å sy frynse-remsen på når skjerfet er ferdig strikket. Og selve skjerfet er jo ikke noe hokus-pokus å strikke, og du kan selvfølgelig selv velge om du vil børste det opp, som her på bildet.

 

 

 

Og dette er garnpakken jeg fikk med meg i kofferten, i fargekombinasjonen Purple Haze. Pris blir ca. 375,-.

ADM-kit-scarf-shaggy-purplehaze

Og det kommer flere fargekombinasjoner til kundetreff i juni – sort, offwhite, denim, dyp oransje……

Det er ikke så lett å ta bilder her i Dar es Salaam, men her er en liten bildeserie med noen av de andre produktene som også skal bli garnpakker.

[flagallery gid=32 skin=photo_pro_jn name=Adele’s Mohair – garnpakker]

 

 

 

Tags: ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!