En liten påskehilsen

Når noen spør meg om hvorfor Isandi ikke lenger har en butikk, så svarer jeg at Isandi har en butikk. Men den er hemmelig. Og det er et helt bevisst valg. Logikken er som følger: I dag skal alt være synlig og tilgjengelig – og alle konkurrerer om oppmerksomhet. Isandi har ikke ressurser til å delta i den konkurransen. Men når noe er en trend og mainstream, så er det alltid en nisje for det motsatte. Og i den nisjen er Isandi – en hemmelig butikk. Og det går bra. Men noen ganger tar jeg det nok for langt – som jeg gjorde da jeg rett og slett glemte å legge ut på nettsida her at det var kundetreff nå i midten av mars…..Er man på kundelista så får man jo egen invitasjon på epost – og den hadde tydeligvis blitt lest, for det kom riktig mange forrige søndag! Tusen takk til dere for det! Men jeg vet jo at mange sjekker nettsida jevnlig netoop for å finne datoer for kundetreffene, og denne gangen glemte jeg rett og slett å legge ut invitasjon og datoer. Jeg beklager så masse!

Neste kundetreff blir i begynnelsen av juni – og da lover jeg å varsle her på nettsida i god tid på forhånd

Jeg ønsker deg en riktig god påske – og det samme gjør denne lille kyllingen fra Streetwires, som sitter i en vetiver-kurv fra Madagaskar.

Tags: ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!