En geit i Johannesburg – Isandi-blogg uke 21

En travel uke – det nærmer seg tid for sending av varer til Norge, og alt avhenger av når WonkiWare blir ferdig. De har jo en produksjonssyklus på en uke, dvs for å få laget f.eks en tallerken, så trenger de 5 dager. Og går noe galt i prosessen, så tar alt minst en uke lenger enn planlagt….. Og kunder venter på WonkiWare – er høysesong for brylluper og gaver nå…. I tillegg til WonkiWare er det 15 andre leverandører som skal ha ferdig varer, og en etter en melder de at de er ferdige, eller nesten ferdige. Veldig spent på om vi klarer å holde tidsskjema – «vi» her er Siya Rasha i Cape Town, fraktselskapet Isandi bruker – og så meg, da. Og på fredag kom beskjeden fra WonkiWare – de er ferdige! Så da skal det bare pakkes i store crater og transporteres til Cape Town – og NÅ kan selve sendingen Cape Town – Oslo planlegges mer nøye.

En kunde har vært på utkikk etter en geit i naturtro størrelse, i ståltråd og perler. Johannesburg er stedet for den slags – det er spesielle gatehjørner der ståltråd-kunstnere fra Zimbabwe selger sine produkter – men problemet er at jeg skal være i Johannesburg før i august – og kunden trengte denne geita i sommer. Men det er da Isandis nettverk i Sør-Afrika slår til…..Sue, som er damen bak Shwe-Shwe Poppis-dukkene, kjenner et hvert gatehjørne i Johannesburg, og hun vet godt hvor de flinkeste ståltråd-kunstnerne holder til. Så Sue dro av gårde på jakt etter en flott geit til Isandi-kunde Brit i Norge. Og så fikk jeg en epost fra Sue med bilde, både av geita og av skaperen:

Og jeg videresendte bildet til Brit – og Brit takket ja, tusen takk – og nå er Herr Geit på vei fra Johannesburg til Cape Town, og derfra til Oslo – og så til Brit på Kirkenær. Herr Geit må pakkes inn og den slags, og det tar Siya Rasha seg av. Jeg bruker en del tid på å finne DET ENE SPESIELLE produktet til kunder, og jeg synes faktisk det er veldig morsomt.

 

 

Tags:

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!