Det er på tide å tenke nytt

Isandi er inne i sitt 22. år, og det er på tide å tenke litt nytt. Og det har jeg gjort. Eller, det er egentlig ikke så nytt, det jeg har tenkt. Men jeg har tenkt å ta det litt mer ut. Altså – mye tenking 🙂

For mange år siden – den gang Isandi fortsatt hadde butikk – så brukte vi i markedsføringen følgende setning:

Du skal bare kjøpe det du ønsker deg.

Dette var del av vårt «Ekte Shopping»-konsept.

Nå har jeg tenkt å ta dette mer på alvor ved at Isandi blir re-aktiv, i stedet for aktiv. Siden Isandi-butikken ble nedlagt i 2011 har jeg jevnt og trutt solgt ned på varelageret (Isandi-varer skal og kan ikke kastes :)), ispedd mye nytt. I forbindelse med varetellinga januar 2021 så jeg at det rett og slett ikke er mye igjen på lager. Det er en fin følelse.

Og hva er så det nye konseptet?

Fortsatt er det mange som ønsker seg ting fra Isandi, og jeg innbiller meg at det fortsatt er fint og viktig med noe annerledes her i Norge. Noe som har en sterk signatur, noe som er håndlaget, noe som kan spores til hvor det blir laget. Noe som er transparent.

Så det blir altså slutt på å kjøpe inn til lager, for så å annonsere at kunder kan handle. I stedet begynner jeg med forhåndsbestilling av ymse produkter som jeg tror Isandis kunder vil like, eller produkter som kundene selv ønsker.

Først ut med det nye konseptet er Mungo. Fram til 25. mars kan du nå forhåndsbestille Mungo-produkter, enten via nettbutikken, eller ved å kontakte meg. Og så kommer disse i mai/juni. Og det som kjøpes inn, er det dere kunder har bestilt. Verken mer eller mindre.

Man må altså vente litt på varene med dette nye konseptet. Men som vi alle vet, det man ønsker seg, er verdt å vente på…. Det blir spennende å se om konseptet funker!

Tags:

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!