Bili BraWear – nyhet til sommermarkedet!

«Dette må du sjekke ut», sa min gode venn Sue, da vi var på SARCDA-messen i Johannesburg med Karoo Angels i august 2018. «Stand’en er litt bortgjemt der i hall D, men du ser det med én gang – kanskje det eneste interessante nye jeg har sett på denne messen». Og det Sue snakket om, var Bili BraWear.

Et totalt unyttig, og samtidig veldig nyttig produkt – alt etter hvordan du ser det.

Bili BraWear er rett og slett perlebroderte BH-stropper, som kommer i ulike farger og mønstre. De er justerbare og elastiske, kan håndvaskes, og kommer dessuten i en praktisk og dekorativ liten boks. Jeg ble straks veldig begeistret, og tenkte først at dette må jeg jo ta inn til Isandis julemarked. Men så er det nå en gang sånn at vi ikke går med så mange bare skuldre her til lands i desember. Men om sommeren, derimot!! Og nå er de kommet. Så altså – nå kan du oppdatere garderoben ved å kun skifte ut bh-stroppene – og vipps så får den gamle toppen eller den litt åpne kjolen et helt nytt uttrykk. Et virkelig fashion statement for den som tør!

Og for oss som er opptatt av håndverkstradisjoner og kvalitet så er Bili BraWear helt på plass. For her er det klare referanser til tradisjonelle zulu og xhosa perlebroderier, og det er vel nettopp derfor at produktet har slått veldig an siden det ble lansert i august.  Bili BraWear får du i den mer glamorøse stilen – sølv og gull og den slags – og jeg har også kjøpt inn en mer sommerlig variant i ulike blåtoner. Og for deg som ikke vil ha mønster, så kommer de også helt ensfarget.

Pris per pakke er kr. 450,-  (spesialpris til Isandis kunder),  og du får dem altså på sommermarkedet 16. juni – men en liten forsmak på WonkiWare-dagene mandag 27. og tirsdag 28. mai.

Ønsker du å lese mer om Bili BraWear? Sjekk her: https://bilibeadwear.com/

Nedenfor ser du bilder av de ulike fargekombinasjonen som er kommet til Isandi:

 

Tags: , ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!