miriam makeba

En Isandi-klassiker er tilbake

Smykker er på samme tid veldig trendavhengig og veldig klassiske. De altfor trendavhengige smykkene prøver Isandi å holde seg borte fra, rett og slett fordi det går altfor fort i svingene med trender, slik at håndlagde produkter av den typen Isandi jobber med ikke har nubbesjans til å nå markedet i tide. Så Isandi satser på smykker som hever seg over trendene. De er det ikke så mange av i en akseptabel prisklasse, med et STORT unntak – Beverley Price sine Icon-smykker.

Nå er Beverley sine smykker tilbake hos Isandi, med gamle og nye motiver, og vil bli til salgs på kundetreff i juni. Omo, Sunlight, 50-talls pin-ups, Audrey Hepburn, sko; Mandela og Frida Kahlo i skjønn forening.Pris er kr. 500,- for armbånd eller halskjede, og kr. 250,- for ørepynt. Smykke-bildene er innrammet i aluminium, selve kjedet og ørepynt er i sølv, og hvert smykke har inngravert logo, samt årstallet smykket er laget.

Her ser du noen bilder av Beverleys smykker for å gi deg et lite inntrykk av hva som kommer til Norge i begynnelsen av juni.

[easyrotator]erc_53_1335631367[/easyrotator]

Tags: , ,

%d bloggere liker dette: