Årets nye Karoo-engler

Nå er årets nye Karoo-engler tilgjengelig for bestilling – Kiran- og Skylar-englene er på plass i nettbutikken, for levering i august. Du bestiller dem her: Karoo-engler i nettbutikken

Alt er jo annerledes dette året – jule-engler i juni også. Men engle-håndverkerne trenger bestillinger mer enn noen gang før – og kanskje er det folk du kjenner som trenger en liten oppmerksomhet – også mer enn noen gang før?

Skylar-englene er lillesøstre til Guardian Angels – altså små skytsengler, og de kjenner du kanskje fra før. Og Kiran-englene er Englefabrikkens håpsengler – og historien bak dem er verdt å få med seg:

En god kunde av englene i Sør-Afrika – Debbie – tok kontakt med Englefabrikken høsten 2019. Hun lurte på om vi kunne lage en håpsengel, med budskap om at «in all brokenness there is hope». Ønsket om en slik engel var av personlig karakter for Debbie. Hun sitter i rullestol og må holde seg innendørs mer enn hun ønsker. «Da trenger jeg noe fint å se på. Ikke bare noe fint – men noe som kan minne meg på at det er håp – også for sånne som meg, som føler at så mye er ødelagt.»

Englefabrikken tok utfordringen fra Debbie, og i januar 2020 ble Kiran-englene utviklet. Lite visste man da om hva resten av 2020 ville bringe av utfordringer for oss alle…..

En Kiran-engel – eller hvilken som helst annen Karoo-engel – redder ikke verden. Men den kan minne om at finnes håp. Både for Debbie, og alle oss andre som føler at mye er ødelagt.

Tags: , ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!