Årets Karoo-engler har landet!

Nå har 1. ladning av årets Karoo-engler landet i Norge.  Du kjenner kanskje til historien? – den som starter slik:

Det finnes en englefabrikk i Karoo…..

Dette er historien om det lille håndverksprosjektet i en bitteliten avsidesliggende landsby i det øde og vakre Karoo  i Sør-Afrika. Landsbyen heter Vondeling, håndverksprosjektet heter Vondeling Optel Craft, og fra en liten nedlagt kirke i Vondeling har det siden 2006 fløyet de vakreste engler til hele verden, møysommelig heklet og strikket for hånd av ståltråd, og med strutsefjær, perler, filt og paljetter.

I 2015 har denne historien fått et nytt kapittel..

Nabolandsbyen til Vondeling heter Rietbron – skjønt nabo og nabo, i dette øde området tar det over 2 timer å kjøre mellom de to landsbyene. I Rietbron har man også en håndverksgruppe, Rietbron Craft, som startet omtrent på samme tid som Vondeling Optel Craft. Men Rietbron har ikke opplevd samme suksess som Vondeling-gruppa, deres produkter har ikke fått luft under vingene på samme måte som hos Vondeling, bokstavelig talt. Ikke før i 2015, da en helt ny generasjon av engler dukket opp: Baby-englene. Samt 2 av de større fjærenglene – Gerda og Anna.

Det er flere grunner til at Baby-englene er skapt: Stadig økende etterspørsel etter Karoo-englene men begrenset produksjonskapasitet hos Vondeling, Rietbrons drøm om å få være med på engleeventyret – samt en mengde strutsefjær på lager som ikke kunne brukes til de vanlige englene, fordi de var for korte.

Så nå i 2015 har englefabrikken fått en ny avdeling, og dette er også grunnen til at englene nå heter Karoo-engler. Og med det har et nytt kapittel har startet: I enden på en øde vei i Karoo finnes også en englefabrikk….

De yndige baby-englene er selvfølgelig like forseggjorte som sine større slektninger, samtidig som de har sine egne personligheter. Du kan laste ned årets englekatalog ved å klikke på linken nedenfor, og så kan du selvfølgelig handle alle englene i nettbutikken.

[gview file=»https://www.isandi.no/wp-content/uploads/2015/09/Karooengler-utsalg-2015.pdf» save=»1″]

 

Tags: ,

du er velkommen til å bruke innholdet på denne sida, men jeg setter pris på at du bruker Isandi som referanse. Takk!